Ken jij Next Building al?

Zet jij hier jouw eerste stap op de woningmarkt? Next Building is een appartementencomplex, dat bestaat uit een volledig getransformeerd kantoorgebouw. Het resultaat: 145 eigentijdse huurwoningen op een gewilde plek in Amstelveen-Zuid, centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Uithoorn en Aalsmeer.

Gevarieerd aanbod

Next Building heeft een moderne uitstraling. Het opleveringsniveau van alle woningen is hoog en het aanbod is gevarieerd. Zo zijn er studio’s van ca. 25 tot 45 m², 2-kamerappartementen van ca. 29 tot 52 m² en 3-kamerappartementen van ca. 63 tot 114 m². Je kunt dus kiezen uit verschillende studio’s.  

Toekomstproof

Dé trend van dit moment is het compleet renoveren van bestaande gebouwen. Next Building is, afgezien van de constructie, helemaal nieuw opgebouwd. Daarmee zijn de woningen toekomstproof op het gebied van duurzaamheid. Ze hebben een hoog energielabel en dat zal resulteren in een lage energierekening.

Opleveringsniveau

 • Inrichting

  Je appartement biedt veel ruimte om het naar eigen smaak in te richten. Alle woningen worden opgeleverd met luxe sanitair, keuken en een videofooninstallatie. De wanden worden niet afgewerkt, deze kunnen alleen gesausd worden (niet behangen). De plafonds zijn voorzien van wit spackwerk. De plafondhoogte is minimaal 2,50 meter. Plinten zijn aanwezig.
 • Keuken

  In je woning is een moderne Bribus-keuken gemonteerd. De uitvoering is mat wit met een zwart kunststof aanrechtblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De vrijesectorwoningen hebben als extra’s een koel-vriescombinatie en een oven met magnetronfunctie.
 • Badkamer

  De badkamer is luxe uitgevoerd met een modern, strak ontwerp. In de badkamer zijn aanwezig een wastafel met spiegel, een douche met douchedeur en vrijhangend toilet. De wastafel en douche zijn voorzien van thermostatische mengkranen. Op de vloer liggen antraciete tegels, de wanden zijn wit betegeld tot het plafond.

 • Verwarming

  Next Building heeft een gemeenschappelijk centraal verwarmingssysteem. De radiatoren in je appartement zijn afzonderlijk te regelen.

  Parkeren

  Voor ieder appartement is er een parkeerplek beschikbaar.