Gunstige ligging in Amstelveen-Zuid

In Next Building woon je in alle opzichten gunstig. Het gebouw staat in een gebied met zowel bedrijven als woningen. Alle basisvoorzieningen zijn dan ook in de buurt te vinden en de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is uitstekend.

Winkels en andere voorzieningen zijn dichtbij

Voor je dagelijkse boodschappen kun je kiezen uit twee winkelcentra die zich op loop- of fietsafstand bevinden: Westwijk en Middenhoven. Hier vindt je ook allerlei specialisten: van drogist tot vishandel. Ook voorzieningen zoals, kapper, scholen en huisarts/tandarts zijn dichtbij. Op ongeveer 1,5 km bevindt zich het oude dorp van Amstelveen, met veel gezellige horeca.

Sport en ontspanning

Voor sport en recreatie hoef je ook niet ver van huis. Vrijwel om de hoek ligt een gebied met veel sportaanbod, waaronder sporthal/zwembad De Meerkamp, tennisvereniging DVH en sportschool HealthCity. Iets verderop begint het Amsterdamse Bos en in de zomer is het heerlijk om langs de nabijgelegen Amstel naar Ouderkerk te fietsen.

Uitstekende bereikbaarheid

Wonen op een voormalige kantoorlocatie heeft een groot bijkomend voordeel: de bereikbaarheid is meer dan uitstekend. Doorlopende wegen en uitvalswegen bevinden zich vlak in de buurt. Ook met het openbaar vervoer zit je hier goed. Om de hoek ligt metrostation Spinnerij. De metro brengt je in ongeveer een half uur in het centrum van Amsterdam of naar Schiphol. De wereld ligt hier dus aan je voeten.

Klik hier om de kaart te bekijken

Voorzieningen

 •  Supermarkten en andere
  winkels op loopafstand (o.a. Deen, Albert Heijn en Kruidvat)
 •  Verschillende winkelcentra in
  de buurt. Amsterdam-Centrum
  op 30 min. met metro
 •  O.a. zwembad, sportschool
  en tennisbanen in de directe omgeving
 • Veel recreatiemogelijkheden:
  o.a. Amsterdamse Bos,
  De Poel en Amstel
 •  Huisartsen, tandartsen en ziekenhuis zijn goed bereikbaar   
 • Diverse scholen